Program

Notera: Alla tider är preliminära tider, programmet kommer att uppdateras


Fredag 5 oktober

Unga Anbud Live – Riksteaterns repertoar för skola F-9

Plats: Riksteatern i Hallunda

Kl 09.00-10.00 Registrering

Kl 10.00-16.30 Presentationer, föreställning och föreläsning med paus för lunch och fika

 

Lördag 6 oktober

Anbud Live – Riksteaterns repertoar för vuxna

Plats: Södra Teatern

Kl 09.00-10.00 Registrering

Kl 10.00-16.30 Presentationer med paus för lunch och fika

Kl 16.30 Mingel på kägelbanan

 

Söndag 7 oktober

Fördjupningsdag kring Riksteaterns kommande repertoar

Plats: Riksteatern i Hallunda

Kl 09.30- 10.30 Hur vi skapar turné tillsammans

Kl 10.45-12.15 Att vara människa – produktionsfördjupning med Anna Lundberg

Kl 12.15-13.00 Lunch

Kl 13.00 – cirka 15.30 Var med och påverka kommande dansrepertoar – dansworkshop samt workshop för de tematiska spåren Människa och Natur och Demokratins gränser (punkterna pågår parallellt, dansworkshop max 20 deltagare)

Vill du vara med och påverka Riksteaterns dansrepertoar?

Har du idéer kring aktiviteter som gör repertoaren intressantare eller mer tillgänglig för arrangören och för publiken? Vilka trix har du/ni för att göra arrangörsarbetet extra lustfyllt?

Under söndagen workshopar vi tillsammans kring aktiviteter som påverkar dansrepertoaren. Vi utgår från kommande turnerande produktioner och tittar på konkreta idéer och lösningar kring marknadsföring, publikarbete och kontakt, inte minst aktiviteter som ökar relevansen och lusten på plats. Workshopen vänder sig till arrangörer av dans och till föreningar eller enskilda individer och medlemmar som vill vara med och påverka Riksteaterns dansrepertoar. Max 20 deltagare.

Workshop /erfarenhetsutbyte – Demokratins gränser & Människa och natur

Spårföreningar och andra intresserade möts för att dela erfarenheter, inspireras och lära av varann. Tillsammans blickar vi både bakåt och framåt i spårens produktioner och arrangemang. Vad har lyckats särskilt bra? Vilka är utmaningarna? Hur har nya samarbeten skapats och vilka kringaktiviteter har skapat synergier på den egna orten?

I sista delen av mötet blickar vi framåt mot spårens finalsäsong – våren 2020 – och den unika produktionen ’I mötet med dig’ som då knyter samman båda spåren. Denna produktion är ett landsomfattande hörlursverk som vi skapar ihop. Varmt välkommen!