Praktisk information

Praktisk information gällande anmälan för dig som kommer från lokal eller regional riksteaterförening:

Sista datum för att anmäla sig är den 7 september. Den 7 september är också sista dagen för att boka din resa, samt hotellrum. Hotellrum bokar du via anmälningsformuläret. Se flik ”Anmälan”.

För att boka din resa vänder du dig till Resecity. Läs mer under fliken ”Resor och boende”.
Efter detta datum är anmälan bindande. Får du förhinder går det självklart bra att skicka en ersättare. Observera dock att i det fall en ny resa behöver bokas står föreningen för kostnaden.

Eventuella avbokningar sker senast den 7 september till event@riksteatern.se
Skickar du en ersättare måste du meddela detta till event@riksteatern.se

För dig som är arrangör för skola, annan ansluten organisation, kommun, kulturhus, teater, och/eller annan arrangör av scenkonst:
Sista datum för att anmäla sig är den 7 september. Efter detta datum är anmälan bindande. Får du förhinder går det självklart bra att skicka en ersättare.

Eventuella avbokningar sker senast den 7 september till event@riksteatern.se
Skickar du en ersättare måste du meddela detta till event@riksteatern.se

Livesändning
Scenpresentationerna den 6 och 7 oktober kommer att livesändas så att även den som inte är på plats kommer att kunna följa programmet.

Livesändningen hittar du högst upp i listan om du klickar här!

Plats och adress

Unga Anbud Live, fredag den 6 oktober och fördjupningsdagen söndag den 8 oktober
Adress: Riksteatern Hallunda, Hallundavägen 30
Tunnelbana: röd linje mot Norsborg, Hållplats Hallunda.
Gå ut från tunnelbanan, nedför trapporna, ta vänster genom tunnel och nerför nästa trappa. Framför dig, efter Folkets hus, ser du ett stort vitt hus med Riksteatern-logga.
Till söndagens aktiviteter kommer transport att anordnas till och från Riksteatern Hallunda. I övrigt tar du dig smidigast fram med tunnelbana.
Du står själv för kostnader i samband med dina tunnelbaneresor.
Se film om hur du hittar du från tunnelbanestationen till Riksteatern i Hallunda.

Anbud Live – lördag den 7 oktober
Adress: Södra teatern, Mosebacke torg 1
Tunnelbana: Hållplats Slussen, uppgång mot Götgatan.
Väl ute på Götgatan tar du vänster och sedan direkt vänster igen uppför Hökens gata för att komma till Mosebacke torg och Södra teatern.
Från Scandic Malmen går du längs Götgatan förbi Medborgarplatsen och sedan höger upp på Hökens gata för att komma till Mosebacke torg och Södra teatern.
Från Scandic Sjöfartshotellet tar du till höger upp på Glasbruksgatan och sedan höger in på Klevgränd. När du kommer till den gångbro som går över vägen tar du trätrapporna upp till vänster för att komma till Mosebacke torg och Södra teatern.