Anmälan

Anmälan är nu stängd.

Representant för lokal och regional Riksteaterförening, Riksteaterns styrelse.
Varje riksteaterförening har rätt att skicka två representanter till Anbud Live lördag den 7 oktober och söndag den 8 oktober. Riksteatern nationellt bekostar dagarnas aktivitet, mat, samt resor och hotell för de två deltagarna. Övriga förtroendevalda i styrelsen liksom medlemmar kan tillsammans eller enskilt följa Anbud Live i realtid via datorn. Videoinspelningen sparas och kan även ses i efterhand om man inte har möjlighet att titta under livestreamingen.

När föreningen kommit överens om vilka två som ska åka så kan du göra din anmälan. En person i taget anmäls.

Önskar du hotellrum så anger du det i bokningen, din resa bokar du själv via Resecity. Mer information kring boende och resa hittar du under fliken ”Resa och boende”.

Det finns ett begränsat antal platser till Anbud Live, men de går bra att anmäla sig till en väntelista om du till exempel önskar skicka ytterligare en representant. Ifall det blir platser över kommer detta att meddelas efter att anmälan har stängt. Observera att resa och boende för extra representant bekostas av föreningen.

Observera att sista dag för anmälan är den 7 september. Vill du avboka din anmälan så gör detta senast den 7 september. Avbokning sker via mail till: event@riksteatern.se
Efter detta datum är anmälan bindande. Får du förhinder går det självklart bra att skicka en ersättare. Observera dock att i det fall en ny resa behöver bokas står föreningen för kostnaden. Dyker du inte upp på plats kommer föreningen att faktureras för resa och boende.

(Därför behöver vi din anmälan i god tid: Riksteatern bokar upp ett antal hotellrum för föreningarnas räkning. Eventuella rum som inte går åt måste släppas till försäljning vid en viss tidpunkt. När de gäller bokning av din resa blir tågbiljetter dyrare ju närmare resedatumet vi bokar. Kan vi hålla nere hotell och boendekostnader kan vi istället lägga resurserna på att skapa mer scenkonst)

 

Arrangör samt bokare för skola, annan ansluten organisation, kommun, kulturhus, teater och/eller annan arrangör av scenkonst.
Du som arrangerar samt bokar för skola, representerar en ansluten organisation, skola, kommun, kulturhus, teater och/eller annan arrangör av scenkonst och vill se vad Riksteatern erbjuder framöver är välkommen att anmäla dig.

Unga Anbud Live den 6 oktober riktar sig speciellt till dig som bokare och arrangör för skola. Lördag den 7 oktober visas den scenkonst som Riksteatern planerar för en vuxen publik.

Deltagandet är kostnadsfritt och Riksteatern bjuder på mat och fika under dagarna. Eftersom vi har ett begränsat antal platser är din organisation välkommen att anmäla max två deltagare.

Eventuell resa och boende bokar du och bekostar själv.

Det finns ett begränsat antal platser till Anbud Live, det går bra att anmäla sig till en väntelista om du vill anmäla ytterligare någon från din organisation. Ifall det blir platser över kommer detta att meddelas efter att anmälan har stängt.

Observera att sista dag för anmälan är den 7 september. Vill du avboka din anmälan så gör detta senast den 7 september. Efter detta datum är anmälan bindande. Får du förhinder går det självklart bra att skicka en ersättare. Avbokning sker via mail till: event@riksteatern.se